Get Adobe Flash player

fpasztor

Üdvözli Önt az ErdőszállásVendégház!

Kellemes pihenésre vágyik?

Vendégházunkban szabadidejét minden komforttal felszerelt épületben, romantikus környezetben töltheti…

…ahol reggel a város morajló zaja helyett madárcsicsergésre ébredhet, és tiszta, erdei levegőt szívhat…

…ahol csodálatos, békés táj veszi körül, mely feledteti a mindennapok gondjait…

…családjával, barátaival a ház teraszára kiülve gyönyörködhet a völgyre nyíló csodálatos panorámában, és a környék állatvilágában…

…és mindezt akár egy kellemes kerti grillezés, sütögetés közepette…

Engedje meg nekem, hogy tisztelettel ajánljam figyelmébe vendégházam, melyben így töltheti szabadságát, szabadidejét. A vendégház egész évben szívesen fogadja a nyaralni, kirándulni, és pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. Házi kedvencét sem kell otthon hagynia, és biztos lehet benne, hogy ő is élvezni fogja az itt töltött napokat.

Elhelyezkedés, megközelíthetőség: Rudabánya város Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Kazincbarcikai kistérségben található. A megye északnyugati részén, Kazincbarcikától 15 kilométerre fekszik. Rendszeres autóbuszjárat köti össze Kazincbarcikával és Szendrővel.

 

…………………..

Jellemzők, felszereltség:

Rudabánya és Ormosbánya között az erdőben, de a főút közelében találhat ránk. 2 hektáros területen fekvő  bekerített parkosított udvaron található a szálláshely. Az épület 120 m2 alapterületű, 60m2 fedett terasszal, galériás társalgóval, 50m2, jól felszerelt modern konyhával, a földszinten 2 szobával, franciaággyal, különálló fürdőszobával, az emeleten 2 db egymásba nyíló, fürdőszobával rendelkező szoba található. 9 fő részére ideális pihenést biztosít, de 15 főig pótágyazható. Téli kellemes pihenését segíti a nappaliban található hangulatos kandalló, valamint az épületben lévő padlófűtés. Napkollektoros vízmelegítő 300 l melegvízzel várja a vendégeket. Születésnapi vagy más ünnepi összejövetelek kellemes örök élményű helyszíne lehet /25 fő/. Szalonnasütési, bográcsozási, grillezési lehetőség az udvaron biztosított.